donareurStichting Molen 't Haantje zoekt steun!!

Stichting 't Haantje heeft als doel de molen goed te onderhouden en als monument, zowel nu als in de toekomst te laten stralen op haar mooie plek langs het Smal Weesp.

Al sinds 2013 is het mogelijk om donateur of sponsor te worden van de Stichting Molen 't Haantje. De stichting is een ANBI geregistreerd goed doel en daarmee zijn de donaties en sponsorbedragen aftrekbaar voor de belastingen Stichting Molen 't Haantje: ANBI-nummer 810419233

Er zijn verschillende vormen van steun. Donateurs (voor bedragen tot € 75), of Sponsors (voor bedragen boven de € 75). Verder is relevant of het een eenmalige bijdrage is of een jaarlijkse. Steunbetuigers die meer dan € 500 bijdragen krijgen de eretitel "Sponsor voor het leven").

Onder de  kopjes "Donateurs" en "Sponsors" vindt u meer informatie over hoe u geld kunt overmaken en wat u ervoor terug krijgt.

Natuurlijk staan wij als stichting altijd open voor andere ideëen. Wil je contact hierover dan kan je een email sturen naar: molenhethaantje @ gmail.com. Wij nemen dan snel contact op.

 

I.v.m. AVG mogen we helaas geen namen van onze sponsoren melden. Zeel grote dank aan de donateurs en sponsoren!!!!

 

 

Wist je dat de molen ook voor trouwfoto's kan worden gebruikt!!! Hiervoor wordt € 100,= gerekend ten bate van de stichting 't Haantje.
Voor een afspraak mail: molenhethaantje @ gmail.com

 

 2013 trouwfoto

TPL_TEXELSONTWERP_GOTOP_TEXT